söndag, augusti 30, 2009

Kapplöpning

Ni som känner mig sedan tidigare vet att jag har varit en riktig träningsnarkoman, jag tränade inte för att leva, utan levde verkligen för att träna. Det handlade inte om man skulle träna utan vad, hur, hur länge, hur hårt osv..

Men motivationen har varit sviktande de senaste 2 åren, men har fortfarande hållit träningsnivån över vad den normale sysslar med. Nu börjar motivationen återkomma, och det finns tom möjlighet att maran hägrar nästa år, och kanske ett nytt pb på milen..

(Världens coolaste löparstrumpor, om du råkar glömma left & right...)


Ikväll hade jag sug efter snabb löpning trots ett lousy matintag under dagen. Körde min träningsvariant av kapplöpning. Se detta som ett tips allihopa, för att få löpningen lite roligare.

Benen ville springa snabbt och inte länge. Satte av som en idiot 15 min exakt och vände, och skulle åstadkomma en bättre tid tillbaka. Holy shit vad det tog. Tävlingsinriktad tok som jag är så satte jag av lite extra som en idiot hem. Utan gps, så det är svårt att uppskatta tempot, mellan 4-4.30 kanske? Jaja, snabbt för dagen var det i allla fall.

Slog tiden med en halvminut. Landade dyngblöt av svett (24 grader ute) efter 29.26!

2 kommentarer:

  1. Vad duktig du e! Men jag blir lite nervös när du kutar runt sådär mitt i värmen!

    SvaraRadera
  2. Hejja Miranda! Skònt att motivationen bòrjar krypa tillbaka!

    SvaraRadera