fredag, augusti 14, 2009

Jag är på gång!


Yes baby. Igår promenixade jag 12 km men promenader är ju ingen svårighet. Svårigheten är att få motivation till att springa! Men idag kände jag en lust och ett sug efter att ge mig iväg efter jobbet.

Tog mig ut och avverkade 12km såhär dagen till ära, och det kändes mycket fint. Jag hade ju ingen supermotivation men jag led inte i alla fall. Fysiskt sett var det väl ingen större svårighet.. det är mer psyket som måste förbättras. Jag vet ju att jag pallar enkelt, men jag kan liksom inte slappna av och njuta. Ett tag kändes det dock som förr, så det är ju positivt.


Hade kul med kameran innan och upptäckte hur fint jag matchade vår fondvägg. Dessutom har jag ju cool ögonfärg.. håller ni med?Efter löpningen var man väl inte lika vacker direkt.. Råkade ut för ett hagelregn och ihållande späregn i ca 5km, men det gjorde mig inte så mycket. Fick mig att öka takten istället ;)


Vad åstadkoms då?

Enligt GPS; 12km
1.07.59 (5.40/km Max 3.13)

Ja, 5.40 är ju ingen utmärkt snitttid men den får duga. Höll mig kring 5.00/km sista hälften av sträckan.

Vad ska vi ta med oss nu då? Jo, skita i tiden och istället vara glad över att jag kan ta mig runt 12km utan något problem fysiskt, det är mycket mer än vad många klarar av. Skulle fixa en halvmara i dagsformen med om bara motivationen fanns. Men den kommer; och i och med det så blir det även mer träningsrapportering i bloggen. Fixade ju två 7km pass nu tidigare i veckan dessutom så jag är på gång igen. Weei!

3 kommentarer:

 1. Jeklarns du :) Bra jobbat!
  Tänk om jag hade den grundfysiken! (är ändå bra stolt över min egen men ändå!). Vad för GPSgizmo använder du?

  SvaraRadera
 2. Haha din lilla gullunge vilka söööööta bilder!

  Hoppas du har det riktigt mysigt ikväll!!

  SvaraRadera
 3. Tack Elin! Åhh GPS gizmon, du har rätt, kommer helt klart ett inlägg om min älsade gps-klocka :D

  Thanx söstra mi!

  SvaraRadera