tisdag, augusti 04, 2009

Det där med att blanda jobb och nöje


Nu ska snart resväskan packas igen, för snart bär det av på ny affärsresa till det exotiska landet kallat : Sverige!

Sverige 7-28 aug, lovely. Längtar efter familia, framförallt mamma, för henne har jag inte träffat sedan den 21 juni. Det är ju lång tid..

I Sverige blir det åka av, fram-tillbaka, hit-dit, och har dessutom anordnat en liten road(work)-trip med syster och mamma till Varberg. Roadtrip och roadtrip.. jag ska ju dit och jobba, men de följer med mig på vägen!

Blanda jobb med nöje = kanonbra kombination :D


Hur tråkigt är det inte att vara ute på vägarna och jobba ensam? Så jag undviker det. Mån den 17e tar jag med arbete och mor till Örebro, jobbar och är med mina två kära under resten av dagen. Sover i Örebro, plockar på mig arbete, mor, syster och därefter hägrar jobbet i Karlstad, Mariestad och Alingsås, och hela vägen fram till Varberg. Stoppar till där och lämnar mamma hos släkten. Dagen därpå blir det jobb i Varberg, Falkenberg och Halmstad, tar med mig syrran på road(återigen work)-trip och vi härjar i Göteborg under kväll och natt. Och så jobb..och så köra, och så shopping, och så jobb... OSV. OSV.

En sann blandning av jobb och nöje. Men så länge man jobbar stenhårt så måste man väl även kunna utnyttja tillfället?

Jag BOR ju inte ens i Sverige längre, och om jag får åka dit på affärsresa måste man ju passa på att göra det bästa av situationen, eller hur? Det här är verkligen det bästa av situationen, för på det här viset får jag spendera extra tid med både mamma och syster! :)

Dessutom skulle jag aldrig göra det om jag var orolig över att det skulle gå ut över mina jobb-prestationer, utan jag lär jobba ännu bättre för att jag slipper åka runt ensam och deprimerad..

7 kommentarer:

 1. Fick min fòrsta Sverige làngtan idag. Kul att kànnas mànsklig...Ska nog bòrja kolla efter biljett ànda upp till Kiruna...kàra familj, jag saknar dem!

  SvaraRadera
 2. Du är alltså inte en Italiana Falsa gjord av sten? ;D

  SvaraRadera
 3. Sten blandat med spaghetti...hihihiii...har varit lite orolig över att de känslorna inte dykt upp än, det har ju gått över fem månader..men nu du! :=)

  SvaraRadera
 4. jag ska också tillbaka till milano den 28e augusti! du ska inte åka ryan möjligtvis....?

  SvaraRadera
 5. shitt är det sant?? jag åker med tidiga flyget, ryanair, du med? ;D

  SvaraRadera
 6. jaa! men gu va kul! sälle på flyget!!

  SvaraRadera
 7. Gud vad kul, och sjukt också för den delen! Vad är oddsen liksom?? :D

  SvaraRadera