torsdag, augusti 13, 2009

Funderar på att anmäla mig till maran


nästa år. Slog mig att det är hela 3 år sedan jag sprang den. Shitttt....

Har i alla fall kommit igång lite mer med löpningen nu på senare tid. Motiveringen är tillbaka, inte på samma nivå som förr i livet men jag tycker åtminstonde att det är kul att springa nu.

Har ju alltid sprungit med Ipod och har köpt mig en ny leksak för att ge mig lite mer motivation. Ny Ipod Shuffe, min gamla nano har jobbat stenhårt i några år nu så den är dags att bytas ut. Att denna dessutom väger noll är ju suveränt. 429;- på teknikmagasinet.

Vad jag måste göra för att verkligen klara av att satsa på löpningen igen är att sluta jämföra mig själv med de tider jag hade "förr". Exempelvis nu när jag springer och verkligen spurtar på slutet får jag inte kolla hastigheten på GPS klockan och tänka "Oj, i den här hastigheten har jag sprungit en halvmara och just nu pallar jag knappt 1km". Gaaaaaahh det är så frustrerande men jag är en jäkla tjurskallig person som aldrig ger upp.

Nästa gång jag ser 4.17min/km så ska jag vara positiv och tänka "Gud vad grym jag var som kunde springa en mil i det här tempot, och komma runt milen på 42min!". Men det är svårt you guys..det är svårt. Men jag ska komma tillbaka...

5 kommentarer:

 1. Det är jag säker på att du gör! Heja, heja! =)

  SvaraRadera
 2. Varför inte bara sluta springa med den jäkla gpsen??

  SvaraRadera
 3. oj då. det var snabbt! jag springer lite (då och då..) och jag springer en mil på typ 53 minuter, men då är jag i form! inte nu alltså.. några tiramisuer senare liksom.

  SvaraRadera
 4. Det låter som en mycket bra idé! Tack vare dig har jag dammat av gympadojjorna...Kram

  SvaraRadera
 5. =>Alexandra, grazie mille :)

  =>Syrran, du vet att jag är ett sifferfreak!

  =>Ida, 53 är riktigt bra ju! När jag slog till 42 så var jag bland de bästa i min ålder och levde för att springa.. nu lever jag för..hmm ja tiramisu ;) (bland annat)

  =>Johanna, kul att höra! Låt mig få veta hur det går också :D

  SvaraRadera