tisdag, augusti 04, 2009

Kontoret är spöklikt


och nästan helt tomt. Vi är tre stackare som jobbar på ett kontor, med produktion, lager och magasin som brukar svämma över med folk.

Nu är det nästan ödsligt tomt. Gick in i den stora produktionssalen nyss, stor som 7-mannafotbollsplan, och brukar vara igång med massa maskiner och tjatter. Nu: tomt, mörkt, tyst. Tyckte jag hörde något och var snabbt därifrån. Ibland blir jag en liten skitunge på 11 och rädd för mörkret..Så nu är det i alla fall inte många av oss som jobbar. Igår var vi fem, idag tre och imorn två.

Kul igår i alla fall, en kollega dök upp; Jag bara "Men vad gör du här?? Du har ju semester?!" Kollegan svarade "Ja, men jag var tvungen att fixa lite till Bossen, han sa åt mig att komma".

Så kommer Bossen som tvingat in kollegan till jobbet, ser att kollegan är här och säger "Men vad gör du här? Du är väl medveten att det är semestertider?" Hahahha.

2 kommentarer:

  1. Aww din lilla stackare!! Men snart är ensamheten över, då kommer du hem till sverige!! :)

    SvaraRadera
  2. Yes det är sant, fast så synd är det väl inte om mig, jag dök ju i alla fall inte upp på kontoret i ONÖDAN första dagen på semestern ;D

    SvaraRadera