lördag, augusti 29, 2009

Nya tag ( i värmen )

Nu i morse vaknade jag i hettan, och kände, nya tag! Sluta känna mig ensam och deprimerad, och sakna min pojkvän. Fick sms från Celia som undrade om jag ville åka till stranden och bada, och på vägen till henne fick jag ett sms "Ät inte lunch!". Världens mest underbara Celia hade stått och lagat frutti di mare för oss till lunch!

Hon är riktigt fin, och hon förstår mig. Hon har spenderat 3 veckor med familjen i Portugal och hon fattar hur deprimerad man känner sig när man återvänder till den ensamma, tysta lägenheten med tomt kylskåp. Så det kändes skönt, och hon lovar att hönsa lite med mig ;)

Så stranden everybody! I nya brillor från I am i Örebro (50:-) och H&M rea-tröja (79:-)


Lyckades få ett skönt snap-shot av Celia "No paparazzi!"Vi hade skoj och sms:ade en gammal svensk skolkamrat till henne. "Hej Klaes, hur är det? Vad gör du nuförtiden? Tanti baci Celia", och ni kan ju förstå att vi fick ett mycket förvånat svar från honom! Han listade dock ut att hon använde sig av en tolk..
Varmt, vackert och fullt av folk; denna lördag i Colico.

3 kommentarer:

 1. bra jobbat med rean där!!!

  SvaraRadera
 2. Aww vad mysigT!! Du har rätt älskade syster,perfekt med nya tag en så fantastiksk dag! vad snällt av celia att dra med dig ur lägenheten. :D

  SvaraRadera
 3. Ida, jag ska nog lära dig ;)

  LI, åhh baby du skulle vart med!

  SvaraRadera