fredag, augusti 28, 2009

Miranda i Morbegno



Precis. Nu är man framme. Hemma? Nej, jag vet inte. Jag ÖNSKAR verkligen att jag kunde säga att jag åkte från ett hem till ett annat.. men jag kan inte. Jag sitter med en tom, frustrerad känsla i magen och längtar tillbaka till Sverige.

Varför? Jo, min pojkvän såklart. Att lämna sängen klockan 04 i morse är seriöst bland det värsta jag har gjort.. på riktigt så funderade jag på "vad är det värsta som kan hända?" med att stanna kvar i sängen. Gjorde det förstås inte såklart.
(anledningen till all kärlekshysteri...)


Körningen ut till Skavsta var tuff och jag kände mig liten, hopplös och deprimerad. Men sån JÄKLA TUR att jag fick sällskap på flyget av världens skönaste Ida!

Vi pladdrade oss igenom hela flygturen, och jag kände mig mycket mer uppåt när vi kommit till Bergamo. Tack så mycket Ida, och vi ses snart (du måste väl bara flänga förbi Milano, Stockholm och Bahamas först ;) men jag räknar med att du hör av dig när du är i Capuccino-land igen.

Tåget i 30 graders hetta blev ett bastu-tåg och jag tog mig mödosamt uppför trapporna till min ostädade lägenhet.

Känslan som infann sig; lite obekväm, frustrerad hopplös. Saknaden tog över mig igen. MEN bärjar redan nu känna mig bättre, det är framförallt hej-då-moments som är värst. Ni som har/har haft långdistans förstår säkert. Desto bättre blir alla hej-moments. Men de finns de som har det värre, jag kunde ju trots allt koppla upp mig på skype en minut efter att jag kommit in genom dörren och se honom i "direktsändning".

Nej, nu är Miranda i Morbegno igen. Bloggen kommer få liv igen, och temperaturen lite högre. Nu ska jag "suck it up" och ta tag i allt igen. Det är ju trots allt mitt eget val ju.

3 kommentarer:

  1. Åh vännen, förstår att du har det tufft...:S
    Men snart är du hemma igen, du klarar det! Tänk positiva tankar. Tänker på dig :)

    Pussar från Booty

    SvaraRadera
  2. åh söta du! tack själv! det var jättekul flyga med dig, trots att jag inte hade sovit på två dygn så lyckades vi som sagt babbla oss igenom 2 1/2 timmar som ingenting! inte för att nån av oss verkar vara den tysta sorten.. jag glömde tom att jag hatar att flyga! när jag kom fram sov jag i ett dygn i sträck typ.. nu är det lite småfix som sagt men när jag kommer tillbaka ska vi hänga! testa milano by night bla. kram! (tiden kommer rusa iväg, jag lovar.)

    SvaraRadera
  3. Booty, man kan alltid lita på dig :)

    Ida, shitt vetu att jag kom på massa andra grejer i efterhand som jag ville fråga dig, hade lätt fixat ett par timmar till :)
    Jag tyckte helt klart du var en pratglad zombie och det måste vi ju göra om. Ci vediamo!

    SvaraRadera