måndag, augusti 10, 2009

På tal om fransmän;)


Idag så har man ju jobbat hela dagen i Stockholm. Började dagen med att hämta upp min franska kollega JP från Arlanda. Poängen var ju att i samband med det även hämta upp våra produkter, men de råkade visst mellanlanda i Köpenhamn och bli kvar där. 2h senare kom det med nästa flyg. Typiiiskt. Fick träffa första kunden utan dessa, mycket roligt... not. Man kan säga mycket skit om Ryanair men jag har ju flygit med de säkert 25 ggr och de har i alla fall aldrig tappat bort min väska. (Ta i trä).

Så på tal om min kollega, haha han får mig att skratta. Det är varmt ute, 25grader, och jag har på kallluft i bilen. HAN SATTE PÅ SIG EN TJOCKTRÖJA. En sån där tjock hoodtröja jag skulle ha på mig -kanske- en iskall vinterdag.
Vad mer, jo underbart nog så skulle jag lämna av honom på sitt hotell. Säger lite snällt; "Har du adressen?" "Ja, där bak" "Åh skulle du inte kunna ge mig den är du snäll?" Vad gör han? Jo jag står mitt i en STOR kosning, tre-filig åt alla håll och jag har rött. Han hoppar ut, promenerar lugnt till bakluckan, öppnar och börjar rota efter papper i väskan. Jag vet inte om jag ska stressa upp mig eller skratta? Haha vilken chock. Har jag aldrig varit med om i alla fall.

Sist men inte minst så blev det middag hos casa mia igen. Vilken härlig blandning, vi satt där ett gäng med irakiskt, svenskt, franskt och italienskt påbrå som pratade engelska, svenska och italienska om varannat. Wonderbaum!


3 kommentarer:

  1. Okay...det àr rent av livsfarligt att gòra sà i en korsning i Sverige...Huh! :=)

    SvaraRadera
  2. hhahah dom far vänta) dom tuttar ändå inte i Sverige,utom väntar bara irriterad)cleo

    SvaraRadera
  3. Det qr sqnt; ingen som tutqr: I sverige vantar mqn bqrq lugnt; irriterqt och sansat ;)

    SvaraRadera