söndag, augusti 23, 2009

The road goes on and on...


Ni har kanske märkt att bloggen har haft en liten paus? Inte för att jag inte finner ord direkt, utan för att varken tid eller ork finns. Just nu sitter jag och förbereder mig för imorn då arbetsvecka nr 3 påbörjas i Sverige. Jag ska ta mig till Malmö via Jönköping, runt om i Skåne och upp igen. Klockan 8.00 på fredag lyfter planet och jag är på väg till Italia igen.

Jag känner ett visst motstånd till att åka till Italien så snart, dels för att tiden är knapp, jag är så bekväm här hemma, min Markus är här, min säng är inte stenhård här, mamma finns här och jag känner mig hemma här. Samtidigt minns jag att jag kände ett motstånd gentemot att åka till Sverige senast jag var tvungen att göra det, så det kanske helt enkelt har att göra med att jag inte gillar att flytta runt på mig? Kanske inte hela tiden i alla fall...

...jag känner mig trött och stressad och skulle bara behöva en veckas sömn just nu. Eller i alla fall ett dygns sömn.

Eller så ska jag sluta gnälla och bli mitt positiva jag igen ;D

4 kommentarer:

 1. Du är bäst min älskade! Om någon klarar detta så e de du! :)

  SvaraRadera
 2. det där är en sån känsla man kan få på söndagkvällar tycker jag, när man har spenderat kvällen eller helgen med familjen och man inte fattar varför man måste åka därifrån, hem till sitt nya "hem". men tänk på allt härligt som finns i italien! kaffe med glass! tänk på det. och varmt och fint väder.. och aperitivo.. och tänk på att du får sälle på flyget!

  SvaraRadera
 3. I Italien väntar skön värme, sol, god mat, billigt och supergott kaffe, världens bästa glass, underbara berg i din stad, lung och ro och framförallt dina bloggfans! Kram

  SvaraRadera
 4. Håll ut darling! Jag kan tänka mig att du har det jättejobbigt med ditt pressade schema. Men du är bäst! Keep on fighting!

  Puss booty

  SvaraRadera