torsdag, januari 22, 2009

Två semesterflugor i en smäll

Jag har ju problem med att spendera pengar. Det vet ju många av mina vänner, att jag är väldigt ekonomisk (läs: snål) och att jag tar med mig plastpåsar till matbutiken för att slippa köpa nya är ju snarare regel än undantag..


Så det är lite jobbigt just nu, men samtidigt härligt. Jag och Markus bokade resa igår! Solsemester here I come. Men jäklar vad mycket dyrare det är nu än för två år sedan när vi åkte till Tunisien. I år blir det Side i Turkiet på ett jättefint hotell och ALL INCLUSIVE. Wow vad farligt egentlgen, kan man snacksa på godis dygnet runt i 2 veckor.Hotellet är supergulligt med små stugor som man bor i och precis bredvid stranden! Men så jäkla skönt att slippa tänka på att köpa mat, nu ingår allt; frukost- lunch- och middagsbuffé, glass, alla barerna och snackbarerna är gratis m.m.!

...och så när vi ändå höll på och bokade resa (läs: förlorade pengar..) så kunde vi ju lika gärna fortsätta att spendera pengar nu på morgonen. Haha nej jag är egentligen superlycklig över resorna, tro inget annat. Resa nummer två blir inte alls lika långt bort eller lika många dagar. Det är en mysig weekand på Romme Alpin i slutet av Mars, hoppas hoppas vädret blir bra och att snön är kvar!

3 kommentarer:

 1. AVIS!!!!!!!!

  Jag vill också åka!! Du kommer ha såå skoj!

  Vad kostade den andra resan då? Puss

  SvaraRadera
 2. Å så härligt! Underbara Turkiet! Lite tråkigt med all-inclusive dock... ;)Det är ju lite av charmen att hitta smultronställen, äta något annat än turistmat och träffa lokalbefolkningen =)
  Själv ska jag snart åka till Prag!
  puss!

  SvaraRadera
 3. Haha men någon gång så ska man ju slippa bry sig om att leta billigt käk ;) hehe nej men vi ska lata oss den här gången!!

  SvaraRadera