onsdag, november 18, 2009

Tungt

att ta sig fram på vägarna idag. Men nu är man i alla fall framme i Jönköping.

Riktigt regnväder som störde sikten rejält. Ska visst bli Klass 2 oväder i Skåne nu, dvs allmänfarligt oväder. Skall visst ta sig upp i Halland också (ovädret). Inte speciellt roliga nyheter för en som mig, som ska ner och göra 2000km i södra Sverige. Inga risker, jag lovar mamma...


Ännu ett hotellrum, ännu en stund framför datorn. Hade tänkt ta mig ut och springa men det ösregnar så in i *** att all motivation försvann. Skall försöka ta mig iväg till något köpcentrum eller ngt istället, så man kan röra på sig lite  och shoppa loss lite också..

4 kommentarer:

 1. ida-italiadabere.blogg.se18 november 2009 16:42

  åh hej! visst kan man springa där.. om man vill. problemet (eller är det Egentligen en möjlighet..?) är ju att ta sig dit och framförallt hem. inge kul att springa i trafiken ju..

  SvaraRadera
 2. Men finns det inte nåt litet gym på hotellet du kan utnyttja? Eller bor du på plutthotell?

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt att det skall bli så dåligt väder. Inte alls kul att ut och springa då ju..:(

  För övrigt ser det ut som att du och jag har lika datorer, eller i alla fall liknande..Dagens kanske inte så intressanta information.;)

  SvaraRadera
 4. Ida => no probs, vi tar tunnelbanan? eller bussen? ¨Såg för övrigt vacker miljö på väg mot Linate, kanske skulle kunna va ngt?

  Om inte annat så får vi satsa på galna trafiken! Let's live a litte ;)

  =>Elin, du har rätt, och jag får tom gymbesök gratis (bor på Comfort Choice hotels) men jag har inga sådana träningskläder med sig. Eller är det okej att komma in i vintertights och reflexväst? :)

  =>Anki, du har rätt, får väl satsa på att det ger mig mer motivation till imorn iaf!

  Haha, har du också en Fujistu Amilo?

  SvaraRadera