måndag, november 09, 2009

Träningen v.45

blev ju lite bortprioriterad för Milano-weekend - men det är bara sunt! Förr i livet (a.k.a under min tidigare träningsbesatthet 06) så hade jag garanterat sagt nej till en sån inbjudan, bara pga träningen. Det hade jag inte klarat av.. och det är gott folk som det inte är sunt...

Förra veckans träning har vi här då. Kan inräknas ett antal sightseering - och danstimmar i helgen. Weei!Kroppen var seg igår och jag hade inga speciella förhoppningar på benen idag när jag stack ut. Tänkte "Äh tar väl en halvtimmas uppfräschning av benen iaf". Haha mina ben lever sitt egna liv. Körde på i rejält tempo (iaf 5min/km) i de första 15-20 innan de totalsegnade så jag vände, för att sedan dra på en rejäl spurt i slutet och vara hemma efter ca 40min. Men så var det en sådär sjukt bra spurtlåt i lurarna så jag kunde inte stanna utan spurtade rejält på i 4min/km en 5-6min för att inse att jag kan ju måste köra lite till.. för att inse på nytt att jag kan ju inte bara springa 54 min, måste ju köra en timma isf (härliga löp-tvångstankar ;)

Lite kylskåpsrensning inför fredagens resa:
Bresaola-smörgås med spenat-och lökstuvning och så fetaost på det.

Så det blev en timma med en riktigt konstig tempokurva. Misstänker (för egen räkning); 10min - 4.30/km, 20min - 5/km, 20min - 5,30/km, 10min - 6/km. Precis under 12km?

Angående mina löptvångstankar.. haha jag kommer ihåg hur jag inte kunde springa till 9,79, utan var tvungen att springa till 10km. Eller 18km BEHÖVDE bli 20km osv... Tänk hur mycket extra man har sprungit på grund utav det där. Ikväll också lite extra.. ;)

1 kommentar:

 1. Ciao Miranda!
  Che paicere sapere che ti piace la piadina!
  Io e mia moglia siamo i primi a produrre la piadina in Svezia dall ottobre 2005 a Helsingborg.
  Se passa in futuro per Helsingborg in Skåne sei la benvenuta!!
  Aviamo molti da fare visto che le piadine vanno a ruba e io faccio anche la pasta fresca fatta in casa.
  Ti auguro belle cose in Italia!
  A presto.
  Germano Gentile

  www.gentile.se

  SvaraRadera