fredag, november 06, 2009

Idag ska jag ta tåget

till Ida och Milano. Woho!



Ida lärde jag känna via bloggen, när det visade sig att vi skulle ta samma flyg från Stockholm till Milano. Vad är oddsen? Grym tjej som jag ska ha grymt kul med.

Jag noterade även att jag råkade packa mer för en helg i Milano än vad hon hade med sig på flyget efter 3 veckor i Sverige. Ops?

11 kommentarer:

  1. Du undrade vem som läste din blogg och varför.JAG läser bloggen men kanske inte varje dag och inte riktigt alltihop. Jag läser av nyfikenhet och intresse och för att det är kuuuuul. Passar på att beställa 5 "dukborstar".
    Vi ses snart
    Gina

    SvaraRadera
  2. Hej, hej!
    Jag hade också tänkt presentera mig och kommentera någon gång, det har bara aldrig blivit av. Jag heter Ema och har läst italienska i Bologna för några år sedan. Sedan dess har det funnits ett speciellt "band" mellan mig och stöveln i söder ( trots alla dess baksidor som man kanske inte förknippar Italien med)).Jag läser din blogg för att jag är intresserad av Italien och hur personer som bor där upplever landet. Du skildrar den "vanliga" vardagen och allt som hör till på ett väldigt intressant och "roligt" sätt och det gillar jag! Ett stort plus är att du ger maten så stort utrymme :-) Fler livsnjutare åt folket!
    //Ema

    SvaraRadera
  3. Nej, Milano nej, nej, nej... :P

    SvaraRadera
  4. Haha, vad har du emot Milano? ;)

    Hoppas du får roligt, men det är jag säker på att du får!

    Ang. varför jag läser bloggen ... Oj, det är många anledningar. Du skriver väldigt inspirerat och underhållande, sedan tycker jag att du är väldigt peppande som person; man blir pigg och glad av att gå in här helt enkelt. Och så förstås för att du skriver om Italien - det är intressant at höra om alla kulturkrockar, möten, vardagslivet och hur det går för dig. Tycker det mesta är riktigt bra, finns egentligen inget att klaga på! :)

    SvaraRadera
  5. Milano, nörra Italien, grey, grey, grey... it is a fake Germany :D Och det finns inte en italiensk känsla, som från Bologna till söder :D

    SvaraRadera
  6. jag läser din blogg för du skriver bra och roligt. Och det är kul att jämföra våra upplevelser. Ja och sen alla kommentarer av alessandro,han är för rolig..Jag skulle vilja han klev ut ur dimman och presenterade sig lite mer, jag är nyfiken på vem han är..

    SvaraRadera
  7. Jag ? Du fär läsa min blogg då : )

    SvaraRadera
  8. Den är ju på italienska!!! ;( Önskar att jag var mycket duktigare än att bara förstå ett ord och korta meningar här och där ...

    SvaraRadera
  9. Tyvärr Alexandra, men det är på italienska... kanske du kan lära dig något av språket att läsa mig : )

    SvaraRadera