torsdag, november 19, 2009

Filosofen far fram

...och börjar fundera på alla möjligheter som finns i världen. För det krävs ju både pengar och tid förstås, och tid har jag i alla fall noll av, men drömma kan man ju alltid göra. Sitter och funderar på vad jag skulle kunna hitta på om jag bara hade modet och handlingskraften, viljan och motivationen..

Vad skulle ni bränna 50.000 kr på? Om det handlar om resor, berätta gärna var och hur :) Plugga, resa, teknik??

Hur investerar man de bäst enligt er. Ge mig lite intressanta förslag!

14 kommentarer:

 1. Hmm, svårt det där. Men jag skulle helt klart investera dom i resor. Typ Australien, Nya Zeeland, där du kan stanna och jobba. Det skulle jag göra om jag var yngre.... :)

  Kram på dig filosofen

  SvaraRadera
 2. Resor! Helt klart. Investerat mycket i allt möjligt men det är resorna jag minns med glädje. STA har jordenrunt biljetter kring 10.000 sek.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle köpa mig en ny racercykel och fara ut i världen och bestiga berg med den :-)
  Drömmer om fina berg och dalar, om en utsikt som är enastående :-)

  SvaraRadera
 4. Såhär tänker jag:
  Skulle börja med laseroperation av ögonen ungefär 25000kr vilket jag återkommande år skulle "tjäna in" ca 2000kr/år på för jag slipper köpa linser som jag kan göra en fin spahelg för varje år.
  Sen skulle jag ta en weekendresa för cirka 5000kr till nåt varmt. För de återstående 20000kr skulle jag ta mckort. Det är nog det jag skulle göra :)

  SvaraRadera
 5. RESA!! Eller sl-utrustning samt hårfärg haha

  SvaraRadera
 6. Meh alltså, alla har så säkra kort!! Jag blir ås jäkla avundsjuk! Men va tusan, ska jag dra jorden runt alltså? Vågar jag?

  SvaraRadera
 7. Resa, resa, resa... och efter det, resa! Vi kan gärna åka runt i världen tillsammans ; )
  p.s. I am kidding, din pojkvän ska bli arg nu... eller kanske vi kan bjuda din vän, du vet vem ; )

  SvaraRadera
 8. Jag instämmer med de andra - jag skulle också resa! Kram

  SvaraRadera
 9. Jag skulle åka tillbaks till Italien och starta eget företag, och ha pengarna som en liten buffert tills jag kan börja ta ut lön! :)

  Malin

  SvaraRadera
 10. Jag hade nog betalat av en del på lån som jag har, spara en del och även ta en kortare resa;)

  SvaraRadera
 11. För lite pengar för mig. Jag behöver 60000 för att köpa loss oscar. sen en tio tusen i månaden till löpande utgifter för honom som foder stall träning osv.Sen är det några till jag vill ha hästar alltså och då pratar vi endå mer pengar typ 240 tusen per häst.Ja sen en liten farm här oj nu skenar det iväg...ok femtiotusen det skulle bli en fortsättning på min ö samling i karibien.Jag samlar på resor till ö ar..och reseminnena består..suck jag behöver en gammal miljardär o gifta mig med nuuu.

  SvaraRadera
 12. Kànn efter... Vad àr det du vill gòra? Backpacka kan vara perfekt fòr den som kànner att man bara vill komma bort fràn allt, ta dagen som den kommer och upptàcka. Kànner du dàremot att du vill gòra nàgot av ditt liv med en gàng sàsom att vidarutbilda dig sà skulle ju en annan idé kunna vara att plugga utomlands. 50 000 kanske inte ràcker sà làngt om du vill plugga, men du har ju CSN oxà...

  SvaraRadera
 13. Åhhh vad härliga underbara idéer alla har! Alla har så rätt, och det är ju vad jag vill, jag VILL bränna pengar på att resa!

  Men det är nog Helly som slog hammaren på spiken, jag vill utvecklas & resa, och jag har spenderat otaliga minuter på tanken att plugga utomlands, och framförallt i australien... :)

  SvaraRadera