onsdag, oktober 14, 2009

När klockan är tre

och man har försökt sova sedan 23 så blir man ju lite frustrerad.

Höll på att anmäla mig till Milanos marathon den 22a November när jag till min stora besvikelse upptäckte att de flyttat marathonet till den 10 April! Kanske lika bra dock. Är nog något man ångrar sig dagen efter... om man anmäler sig till en mara om bara någon månad...!

Men taggad blir jag faktiskt. & bara 30 euro, att jämföra med Stockholms maffiga pris 700 spänn. Så planen är inte helt ute, är jag kvar i vår så jäklar! Kan inte komma på ett bättre sätt att uppleva en stad än att svettas i 4-5h springandes gatorna fram och tillbaka.

Så nu har jag suttit och tittat på motivationvideos på youtube från mitt ultimata drömmål; Ironman såklart! Klarar man det klarar man allt! Om jag ändå hade dagarna fria...Den här videon ger mig grymt med motivation, för en annan ger det säkert motsatt reaktion!

Men det är något vackert med den där känslan av att vara så extremt trött och utmattad.. man har presterat.

6 kommentarer:

 1. Ja, jag fòrstàr dig alla endorfiner i kroppen och man màr ju sà bra (iallafall om man klarat sitt màl) Det àr sà svàrt, men àndà sà enkelt okomplicerat jàmfòrt med sà mycket annat hàr i livet.

  Hoppas du kunde sova!

  Kraam

  SvaraRadera
 2. mirre! jag vill också! (kanske)

  SvaraRadera
 3. Helly du har så rätt så rätt! Vad finns det för maror i söder? :)

  Ida!! Åhh kan vi inte köra då? Snällla spring med mig!! :) Vore sjukt kul ju!

  (Plus att jag då kan våldgästa ditt hem ;)

  SvaraRadera
 4. jag vill! men jag är inte (alls) lika bra och snabb som du. hur gör man då? vi startar samtidigt och sen väntar du några timmar på mig i mål?
  du får våldgästa mitt hem när du vill! from imorgon är jag där!

  SvaraRadera
 5. Heeej Ida igen :)

  Weeii quindi, benvenuta anche a te! Alltså, helt ärligt, till April så fixar du det, och jag hade bara tanken att ta mig runt. Det fixar vi :) Man kan starta tillsammans och sen se hur det går liksom!

  & tro mig, blir jag bjuden så kommer jag ;) Hihi

  SvaraRadera
 6. Jag tycker du ska prova en Ironman. Man känner sig helt enkelt lite bättre när man är klar. Inte direkt förstås, då mår man bara illa, men efter ett tag.
  Problemet är att man lätt fastnar i det och måste förbättra sina tider hela tiden. Fördelen är att man blir snygg och solbränd eftersom man tränar så mycket :)

  SvaraRadera