tisdag, oktober 13, 2009

Dopo lavoro

Promenerade hem efter jobbet, hade sett den vackra solen hela dagen från kontoret, men den lyckades försvinna bakom alptopparna i tid med halv sex förstås. Mötte upp Celia och Silvia och spenderade en del tid i butikerna, Celia lyckades köpa 3 tröjor för 87 euro, en prestation jag inte ens skulle lyckas med under bombhot!

Sedan gick vi förbi La bottega som hade nyöppnat och BJÖD på allt!!

Pizze, biscotti, parmeggiano, crudo, cotto, formaggio, breasola, foccaccia, salami, pane m.m! En dröm i uppfyllelse ungefär! Hög ljudvolym såklart, det var ju smockat med italienare och mat - men så underbart. Så det blev en härligt tjattrande afterwork med kollegorna. & så mycket gott vi åt alldeles GRATIS. I like! ;D Middag; Check!


Härlig stämning och god mat. Vad mer kan man be om?

Till min stora besvikelse var det dock redan mörkt vid 19-tiden. Till skillnad från i Stockholm är det också väldigt dåligt upplyst. Så vid 20 blir man nästan tvungen att stanna inne, och kan inte ta härliga kvällspromenader själv. Jag vet inte riktigt hur jag ställa mig till det, hatar att inte ha möjligheten att ta mig ut när jag vill..! Men men, nu ska jag tänka positivt; jag är proppfylld av italienska delikatesser och har inte spenderat en euro!


3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Woho, italiensk mat i Italien :)
  Det här blir nog bra det här, var en grym tjej och gör ditt bästa. Det är nog det enda som är bäst nog! Allt annat löser sig eftersom, att oroa sig är slösad tid.

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt ställe. De små pizzettorna är goda.

  SvaraRadera