onsdag, oktober 07, 2009

Alla dessa -köpingar

Jag vet inte hur många städer jag har besökt de senaste månaderna. Fler än under hela mitt liv möjligtvis. Nu igår och idag avverkades Ny-, Norr- och Linköping. Alla dessa köpingar! Jag är absolut inte negativ, jag tycker grymt mycket om mindre städer - jag som trodde att jag var en riktigt storstadstjej har verkligen förstått fördelarna med en mindre stad sedan jag förälskade mig i mitt lilla Morbegno.

Med på jobbresan fick pojkvännen komma. Äh vafan jag hade ju plats i bilen?! Bor man i två olika länder får man passa på när tillfälle ges och han var ledig från sin utbildning :)


Norrköping
Lite svensk sightseeing.. för en gång skull.
Det roliga är ju att vi till slut äter middag på Pappa Grappa i Norrköping. Ett helitalienskt spektakel, och vad beställs in? Italienska vedugnsbakade pizzor, vad annat? Che bello!
Jag valde en underbar mezzaluna. Så mätt att jag inte ens åt lunch idag. För en tjej som bor i Italien så äter jag pizzor extremt sällan.. och att äta pizza när jag är på besök i Sverige? Jag är nog knäpp egentligen. Men ruskigt gott var det!

5 kommentarer:

 1. Och jag som àr fòdd i Kòping, orginalet alltsà ;o)

  SvaraRadera
 2. Ser underbart gott ut ju! Nu blev man sugen på pizza ju ... :)

  (Känner igen bron + fontänen, den har man åkt över ngra gånger ...!)

  SvaraRadera
 3. Haha vi är alla från någon del utav Köping ;) eller en annan del? eller vad det nu var..

  SvaraRadera
 4. Ja, nått sånt ;) och dialekten är inte och leka med heller. Fast jag flyttade därifrån när jag var 15 så det är inte så farligt ;)

  SvaraRadera
 5. Mezzaluna e grym, den åt jag i helgen!!

  SvaraRadera