lördag, september 19, 2009

Ny leksak

har inhandlats. En av de gulligaste mocka-bryggarna som skådats?

Det är en LOVE ESPRESSO!

Är knallröd i färgen (der lite organgeut på bilderna), gör 3 koppar (dvs en kopp till mig) och inhandlades på Iperal för endast 6.9 euro.

Nu ska jag ta mig lite cafè d'amore tänkte jag... och sedan ska jag iväg till Sondrio, är bjuden på middag! Blir att sova över där för att jag och Silvia ska upp klockan 6 imorn och ta oss upp i bergen. Inget regn per favore!6 kommentarer:

 1. Vad gulligt ; )

  SvaraRadera
 2. En liten fråga, skulle du kunna köpa en till mig (sätter förstås över pengar på ditt konto innan för bryggare och postavgift) och skippa hem den via posten till mig? Min kära trotjänare har släppt all beläggning i vattendelen och går inte att rädda längre. Jag tror nog de du har tillgång till är så mycket bättre än min lokala kaffeaffärs exemplar som kostar 400kr för en 3koppars...
  *håller tummarna*

  SvaraRadera
 3. Grazi Ale, och Elin, det är SÅKLART att jag kan! Och om det inte vore för att jag reser med ryanair nästa vecka och tvingas ta med mig massa jobbprylar i resväskan så skulle jag lätt frakta hem den också. Kan vänta och se, kanske finns plats ändå :) Ska köpa den på måndag (butikern är ju inte öppen imorn, Italia-land..) direkt efter jobbet!

  SvaraRadera
 4. Visst är den fin men den slår inte "min lilla gröna". Har du sett om de fått in någon ny förresten? Ha en underbar dag i bergen! Puss

  SvaraRadera