torsdag, september 10, 2009

Ni trodde väl att ni skulle slippa alla piadinor..

nu va?? Hah, då trodde ni fel!

Den eviga kärleken består. Mamma har blvit minst lika förälskad som jag har - och krävt piadina två kvällar i rad. Ser ni nu var jag har fått det ifrån?

Mor min och sottoscritta har varit grymt duktiga. Promenerat 2,5h både igår och idag.

Förtjänar vi inte en massa nutella då eller?

6 kommentarer:

 1. Det där piadinon kör jag en variant av på svennevis, tar mjukt tacobröd (kanske är konsistensen lika, kanske inte), slänger ofta i lite stekt köttfärs med kryddor, lite ost, nån paprikabit och steker en stund :) Lidl har bommat igen vid mig så jag kan inte åka och göra skallgångskjedja i deras frysar... Så jag prövar din systers recept imorgon :) Håll tummarna!

  SvaraRadera
 2. såklart ni gör! nu dröjer det väl inte länge förrän du ska till sverige igen?

  SvaraRadera
 3. Åhh jag vill också ha! Fan vad ni myser därborta!

  SvaraRadera
 4. =>Ciao Elin, det låter jättegott men det är tyvärr inte samma sak piadinan vs tortillan :/ men lycka till med bakningen imorn! På bloggen sen antar jag?!

  =>Ida! Yes, snart, 24-25, kanske Götet först, sedan Stoccolma, och sedan tillbaka den 12e från Arlanda, du med antar jag - så vi kan prata loss på en annan flygplats?

  =>Söstra mi, vi ska också mysa en massa!

  SvaraRadera
 5. arlanda minnsan.. du lyxar till det! jag åker nog till italien runt det datumet också men inte från stockholm tyvärr..

  SvaraRadera
 6. Ida, meh åh :( tar ryanair till Sverige och sas till Italia, hittade en ok resa (sedan e det väl ok att lyxa lite om företaget betalar?) men framförallt behöver jag 20kg för alla vinterkläder :/

  Men vi får höras om dejt sedan när vi båda är tillbaka i capuccino-land ;D

  SvaraRadera