måndag, september 14, 2009

Min 24/7-kossa!

Ni vet min dygnet runt öppna ko som jag älskar?!

Här kan man ju inte bara köpa ägg, yogurt och plastflaskor att fylla med mjölk. Även en riktigt cool och snygg glasflaska! Ger lite härlig bonde-känsla dessutom i klassisk mjölkflaska-design.

Snygg va? Extra kul att den köps ur automat för bara 1,5 euro. Rymmer 1 liter.

Älskade mamma som fixade den åt mig!

8 kommentarer:

 1. Kan jag få en ? :D

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar, skulle lätt ha en sån i kylen och hälla över från vanlig förpackning :)

  SvaraRadera
 3. Haha, det vore nåt :P du kan få det i delar så får du montera själv, vaccumförpackad sockerkaksbotten, marsan på påse, sylt finns ju på glasburk och marsipan kan man ju faktiskt köpa på rulle ;) Så får du komplettera med grädde och mjölk till marsansåsen hos din lokala mjölkmaskin, hihi!

  SvaraRadera
 4. haha kan jag göra business på alla dessa mjölk-kannor? Shitt måste gå och tömma hela magasinet på kannor!

  =>Elin, där har du något! Inte hade jag tänkt på allt detta, måste undersökas fullt ut! Du förtjänar en italiensk present! :)

  SvaraRadera
 5. Haha vilken rolig idé! jag har aldrig sett nån sån där jag varit! finns de över hela italien?

  Vad är det du jobbar med förresten?

  Malin

  SvaraRadera
 6. hihi. kom just på att man faktiskt kan köpa tårtbotten i hyllan med kakor, den är plastförpackad och borde räcka rent bäst-före-datum-mässigt för att genomgå det så ickesnabba italienska postsystemet :) Om man köper sån slipper man dessutom det halvgunkiga i att försöka skära jämna skivor efter bakningen :)

  Töm Magasinet! *blogghypnotiserar*

  SvaraRadera
 7. =>Malin, ja visst är den kul! Vet faktiskt inte om det finns över hela Italien, här i valtellina finns det många dock!

  På jobbet är jag ansvarig för kunder och leveranser till Sverige och allt vad det innebär. Har även lyckats få på mig Finland nu nyligen, så mer ansvar har det blivit, men det är bara trevligt :)

  =>Elin, du är ju otrolig! Vilka lösningar!

  SvaraRadera