torsdag, september 17, 2009

Giovedi a Morbegno

Jag brukar ju sällan skriva om sådana banala saker som hår och smink (nej jag håller mig till det jag kan; typ kaffe, piadinor och kaffe igen). Men shitt, vilken hårdag! Ni vet hur man bara vaknar på morgonen och det ser helt jäkla perfekt ut?!Efter jobbet blev det aperitivo evening med kollegorna. Celia, Silvia, Stefano och sottoscritta tog för oss av vad Gallery hade att erbjuda i mat och dryck. De andra drack alkohol och körde bil. Jag drack alkoholfritt och promenerade. Som vanligt alltså. De förstår mig heller inte som vanligt, men vi tycker väldigt mycket om varandra ändå :) och jag tackade nej till alla skjutsar hem.. haha säkrade att klampa med klackarna 1000 m än att få skjuts..


4 kommentarer:

 1. Vad söt du är ; )

  Problem med alcool och bilköring är att de finns regler i Italien (0.5% som jag tror att det bra), men ingen kollar på det, som vanligt i Italien.

  SvaraRadera
 2. Åhhbaby! Vilken trevlig kväll du måste ha haft med de där tre :)

  Håret var verkligen jättefint, men wtf över de där minerna! :D Haha din lilla knäppis, le som vanligt ffs! :)

  SvaraRadera
 3. Aperitivo på Gallery. Ja för mindre än en vecka sen var jag ju också där och mumsade i mig av godsakerna.

  SvaraRadera
 4. =>Ale, grazie :)

  Jo, innan så brukade jag mest skämta "aa i Italien så tar man några glas vin och sedan sätter man sig och kör" men jag fattade inte att det VERKLIGEN var så. Och så säger de att polisen är "tuff" här. De verkar inte ha en aning om vad alkoholen gör med körförmågan..

  =>Li, baby vad menar du :( jag log ju typ som vanligt, klagoapa ;)

  =>Mamma, vi får köra aperitivo hemma ;D

  SvaraRadera