onsdag, september 23, 2009

Eftersom jag sprang som en pazzo igår..

..så är foten lite besvärlig. Sedan förra veckans långlopp har högerfoten varit lite känslig. Jag med världens löp-och träningsmotivation har ju inte suttit still en stund. Igår efter ca 25 min riktigt högfart-löpning så small det till. Inte small, men ont gjorde det. Så jag fick halta hem 1h20 min och i morse var jag smart nog att be om skjuts.

Så idag sa jag åt mig själv att jag var tvungen att vila mig. Sååå svårt när det är fint väder, jag vill ju bara gå, gå och gåååå! Så tvingade med Celia och Stefano att ta en aperitivo med mig, och de gjorde de gladeligen. På ett nytt ställe i Sondrio.


Trött Miranda som precis lämnat jobbet. Jag och Celia slog till på två alkoholfria "Virgin Orgamso" haha vet de ens vad det betyder, alla dessa italienare? :)
Härligt och gott tilltugg såklart. Jag kommer att sakna aperitivo. Skall dock bli trevligt med lite vanlig, svensk fika också. Åhh gigantisk latte...

4 kommentarer:

  1. "Virgin Orgasmo" hahaa...àgaren màste ha semestrat i Grekland. Typiskt namn fòr en Kos-drink...

    SvaraRadera
  2. mm men en virgin är ju oskuld så måste hon har mastruberat för att få ett orgasm..och är inte detta förbjuden enligt den katolska kyrkan?? Cleo

    SvaraRadera
  3. Ja.. frågan är ju hur man egentligen får till en virgin orgasmo i detta uberkatolska land.. ;) Italien är verkligen skumt, vi har virgin orsgasmo på ena sidan, och nunnorna på andra. Flummigt värre!

    SvaraRadera