måndag, augusti 24, 2009

Lagesrapport; Jonkoping!

Idag har man rullat sig igenom Stockholm; via Sodertalje; Nykoping; Norrkoping och avslutningsvis hamnat i Jonkoping. Lyckades med det man ej skall lyckas med forstas; efter att ha tillringat helgen hemma i Stockholm kor jag ivag 50 min till Sodertalje och glommer mina loparskor!!

For att jag ska slippa spendera 1h 40 min extra i bilen kommer varldens basta pojkvan och moter mig sa det blev bara 1 h extra! F***ade till programmet lite men jag lyckas alltid charma bort sura forseningstankar hos de jag traffar ;)

Bor pa Comfort Hotell; och det ar jobbigt att sova ensam i en dubbelsang....

Tog mig en mysig runda runt Munksjon; 7km med 5.32/km, inte direkt varldsbast men helt okej. Nar jag ar tillbaka i Italien ska jag borja satsa pa riktigt igen; kanner en motivation som jag inte har kant pa valdigt lange!

Sedan blev det den hittils dyraste ceasarsalladen i mitt liv ( saklart pa foretaget, JAG skulle aldrig betala 150 kr for en sallad ;) Men suuuuupergod var den!

3 kommentarer:

  1. Åhh det såg verkligen riktigt gott ut!!

    SvaraRadera
  2. Jag är mycket van att sova i en dubbel säng ensam... jag gör det just nu :D Det är otroligt hur mycket kan man betala när man är på tjensteresa, och det finns ingenting att göra ibland för att spara pengar!

    SvaraRadera
  3. Hàrligt med dubbelsàng! Har alltid haft en och kommer aldrig att byta till mindre...skònt att bara bre ut sig som en latis...

    SvaraRadera